Hypotheken

De hypotheek voor het eigen huis is de belangrijkste lening die mensen in hun leven afsluiten. Het is immers een verplichting die u voor langere tijd aangaat. Daarom is het belangrijk dat u een hypotheek kiest die bij u past. U moet de maandelijkse lasten zonder problemen kunnen betalen en eventuele financiële tegenvallers kunnen opvangen zonder dat u direct in de financiële problemen komt. Wij hebben ruime ervaring op dit terrein en kunnen voor u de beste hypotheek afsluiten. Wij regelen alles voor u, van de onderhandelingen met de hypotheekverstrekker tot het moment dat u bij de notaris de akte ondertekent.

Verschillende hypotheekvormen

Sinds 2013 moet u voor nieuwe hypotheken een hypotheekvorm kiezen waarbij u daadwerkelijk aflost. Hypotheken waarbij u aflost zijn bij voorbeeld de annuïteitenhypotheek en de lineaire hypotheek. U kunt bij ons terecht voor alle hypotheekvormen, zoals:

  • Aflossingsvrije hypotheek
  • Annuïteitenhypotheek
  • Beleggingshypotheek
  • Lineaire hypotheek
  • Leven hypotheek
  • Spaarhypotheek
btn-hypotheek

Bereken uw hypotheek

btn-verzekeren

Verzekeren

btn-krediet

Kredieten

btn-q

Stel een vraag

btn-offerte

Offerte aanvragen

btn-afspraak

Maak een afspraak

Passend advies

Daarnaast adviseren wij u ook graag en goed over het afsluiten van een tweede hypotheek of als u voor het eerst een huis gaat kopen met de zogenaamde startershypotheek. In alle gevallen don wij er alles aan om ervoor te zorgen dat uw maandelijkse hypotheeklasten zo laag mogelijk zijn. Ook als u al een hypotheek heeft en graag advies wilt of de maandlasten wellicht omlaag kunnen, kunt u bij ons terecht. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden en wie weet is er een optie om uw maandlasten flink te verlagen. Zo profiteert u optimaal van de huidige lage hypotheekrente. Maak dus vandaag nog een afspraak voor een oriënterend gesprek.