Spaaradvies Groningen

Sparen levert door de lage rente van tegenwoordig steeds minder op. Daarom zijn mensen met vermogen op zoek naar alternatieven voor hun geld als vervanging voor een gewone spaarrekening met slechts enkele tienden procent rente op jaarbasis. U kunt overwegen om te gaan beleggen, maar dit geeft het risico dat u uw inleg verliest op het moment dat het slechter gaat met de bedrijven waarvan u aandelen heeft. Om met winst te kunnen beleggen moet u de economie dagelijks volgen om de juiste keuzes te maken. Niet iedereen heeft daar kaas van gegeten of het ontbreekt aan tijd om dagelijks de beurzen in de gaten te houden. Dan is sparen met een zo hoog mogelijk rendement wellicht toch de beste oplossing.

Het beste spaaradvies Groningen voor uw kapitaal

Heeft u een bedrag waarmee u wilt sparen omdat u het de komende periode niet nodig heeft? Dan kan Hypotheek Service u wellicht van dienst zijn met een goed spaaradvies. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden. Dit gebeurt op basis van de hoogte van het bedrag dat u apart wilt zetten en de periode waarover u het niet denkt nodig te hebben. Ondanks de lage spaarrentes van tegenwoordig kan er dan in sommige gevallen toch nog een acceptabel rendement worden behaald.

btn-hypotheek

Bereken uw hypotheek

btn-verzekeren

Verzekeren

btn-krediet

Kredieten

btn-q

Stel een vraag

btn-offerte

Offerte aanvragen

btn-afspraak

Maak een afspraak

Vraag vrijblijvend advies over uw spaarmogelijkheden

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het zo efficiënt mogelijk omgaan met uw spaargeld? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt Hypotheek Service bereiken via ons e-mailadres info@hypotheekservice.nl. U kunt ons voor het maken van een afspraak of meer informatie ook bereiken via telefoonnummer 050 – 501 18 58.