Tweede hypotheek Groningen

Heeft u een huis gekocht in een gunstige periode? Dan heeft u nu wellicht een flinke overwaarde op uw woning. Dat kan zeer gunstig zijn als u bij voorbeeld een grote verbouwing wilt uitvoeren of laten uitvoeren. Hiervoor kunt u dan namelijk een tweede hypotheek Groningen aanvragen. Zo hoeft u geen eigen kapitaal te investeren voor deze verbouwing of een andere vorm van financiering te overwegen die vaak veel duurder is. Een tweede hypotheek kunt u aanvragen bij één van de deskundige adviseurs van Hypotheek Service.

Wat kan ik doen met een tweede hypotheek Groningen?

Als u een tweede hypotheek neemt dan kunt u hiermee onderhoud of een verbouwing van uw huis financieren. Een andere besteding is ook mogelijk, maar dan kunt u de hypotheekrente niet aftrekken voor de inkomstenbelasting. Maar als u plannen heeft om een aanpassing aan uw huis te laten doen dan is een tweede hypotheek wel de meest voor de hand liggende keuze. Als u geen eigen vermogen heeft om de kosten te financieren dan is dit de goedkoopste oplossing, mede gezien het feit dat u een dergelijke lening over een langere periode kunt aflossen. Bij Hypotheek Service kunnen wij u alle mogelijkheden voor het afsluiten van een tweede hypotheek uitleggen.

btn-hypotheek

Bereken uw hypotheek

btn-verzekeren

Verzekeren

btn-krediet

Kredieten

btn-q

Stel een vraag

btn-offerte

Offerte aanvragen

btn-afspraak

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak voor vrijblijvend hypotheekadvies

Wilt u ook gebruik maken van de mogelijkheid van een tweede hypotheek? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor advies hierover. U kunt ons bellen op telefoonnummer 050 – 501 18 58. U kunt ook een e-mail sturen naar ons adres info@hypotheekservice.nl. Wij zullen u in alle gevallen zo goed mogelijk van advies dienen.